donderdag 24 mei 2012

In the garden

Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie graag deze kaart laten zien! Het achtergrondpapier is van FabScraps. Hierop heb ik uit bordeaux rood papier een vorm gestansd. De kleine vierkante stempeltjes zijn van Inkadinkado.
De bloemetjes zijn allemaal gemaakt met een ponsje van Floral Punch. En de Swirls met MD.
Om alle randjes en in de hartjes van de bloemen heb ik goud Scribbles gedaan.

De binnenkant is ook versierd met knoopjes van Nellie's.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties :-)
Ik ga nu de caravan inpakken voor een weekeindje kamperen. Fijn weekeind allemaal!!
Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Crafting for all seasons (It's a celabration with buttons)
All sorts challenge (buttons and bows)
Everybody-art-challenge     (laces and shapes)

dinsdag 22 mei 2012

Vakantie

Hoi allemaal, alweer zo'n mooie dag. Het is lekker koel bij ons in de achtertuin onder de boom, maar de computer staat binnen. De kamer is op het noord-oosten en daardoor blijft de temperatuur hier ook goed. Maar nu eerst een kaartje :-) Op de witte ronde kaart heb ik een doorschijnende vellum met schelpen geplakt en hierop twee stroken rood vellum en zwart/wit/rood met allerlei letters.
De 2 zwarte vierkanten heb ik uitgesneden met mallen van Nellie's. Het strand en de zon heb ik met aquarel geschilderd en het labeltje is gekalligrafeerd.
De witte en zwarte rozen passen er mooi bij de vintage dame op het strand.

Ik ga nu nog even genieten van de zon ;-p
 Jullie ook een fijne dag verder!
Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Kaarten uitdagingen (Sketch en nostalgie)
HobbyVision    (Zwart en andere kleur)
 Addicted-to-stamps-challenge (Zwart/wit/en...)

maandag 21 mei 2012

Teatime

Hoi allemaal, op deze zonnige maandagmorgen heb ik een theedoosje om aan jullie te laten zien. Van groen Papicolor papier heb ik het doosje gevouwen en de randjes en verdere bekleding heb ik gemaakt van Vintage Paperblok.

Ik weet niet wat er met Blogger aan de hand is, maar ik kan geen regel onderaan het bericht maken of weghalen. De bovenste balk schiet iedere keer weg, dus dan kan ik het niet opslaan. Het is wel een beetje rommelig zo, dan maar op deze manier! Met deze creatie doe ik mee aan de volgende challenges:

De theepotten, kopjes en etagere zijn van MD. Ik heb ze eerst gestempel, daarna uitgeknipt en op de achtergrond geplakt. De kopjes en taartjes heb ik tegen elkaar geplakt en op plastic strookjes gelijmd. Ze springen eruit als je het doosje openmaakt :)
Fijne dag allemaal,
groetjes
Aukje
Met deze creatie doe ik mee aan de volgende challenges:

vrijdag 18 mei 2012

Oriëntal flowers

Hoi, vandaag heb ik weer een heel ander soort kaartje voor jullie met pastelkleuren. Het vierkante bloemenstempel is van Prima Marketing. Deze heb ik bewerkt met witte Wow embossingpoeder, daarna heb ik de bloemetjes een beetje ingekleurd met gelpennen. 

De vlinder heb ik gestempeld op pergamanopapier en op de achterkant ingekleurd.

De bloemenhoekjes en de takjes ook met embossingpoeder bewerkt.

Groetjes
Aukje 

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Hobby Vision  (Fotoinspiratie)
Stamptacular Sunday challenge (Butterfly kisses)

woensdag 16 mei 2012

Amsterdam

Hoi, in één van onze kasten lagen 2 dozen met kinderstempels van Crayola. Het waren rolstempels, maar van ouderdom liet de lijm los en daarom heb ik ze los geknipt. Nu heb een heleboel langwerpige stempels erbij. Sommigen zijn echt voor kleine kinderen, maar misschien kan ik er nog een keer iets mee ;p
Deze huisjes vind ik wel leuk. Ik heb ze ingekleurd met pastel- en aquarelpotloden, hiermee heb ik ook de lucht gemaakt. De bomen op de achtergrond zijn met allerlei verschillende delen van clear-stempels gemaakt. Ook heb ik de stampers van papavers gebruikt om te stempelen. De Westerkerk heb ik op internet gevonden, ingekleurd en er achter gelijmd.

Gezellig dat je even komt kijken.
Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat
en kom gerust nog eens langs.
Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenge:
Fashionable stamping  (cities of the world)

maandag 14 mei 2012

Een prachtig paar

Met het papier van BasicGrey kun je lekker verschillende vellen combineren. Ik heb ook groen glanzend papier gebruikt, maar weet niet welk merk dat is.

De vogeltjes heb ik ingekleurd met aquarel. De bloemetjes zijn gemaakt met allerlei ponsen en mallen en in de hartjes zitten groene glitters.

Binnenin de kaart heb ik een spreuk geplakt en de rechter tekst heb ik gekalligrafeerd.

Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Elke kaart een feestje (Al .. jaar)
Ruby's rainbow (Sketch)

 

Tulips

Dit weekeind heb ik nog wat kaarten gemaakt. We hadden het zaterdag erg druk omdat mijn dochter haar verjaardag vierde. En dan was het gisteren ook nog moederdag! Van het paarse linnenpapier, waar de kaart ook van is, heb ik een envelopje en labeltje gemaakt.

Het achtergrondpapier met tulpjes heb ik bij het Kuidvat gekocht. De hoek met bloemen heb ik met verschillende ponsen en mallen gemaakt. In de hartjes van de bloemen heb ik paarse glitter gestrooid.
Op de achterkant van het labeltje staat een stempel van MD. De randen van het papier heb ik geëmbossed met Special White Puff van WOW! Ze voelen echt een beetje "puffig" aan ;p

Groetjes
Aukje

donderdag 10 mei 2012

Proficiat

En hier nog een kaartje! Het papier is van MajaDesign en heeft een voor- en achterkant. Zo kun je heel leuke combinaties maken.

De bloemen heb ik gemaakt met mallen van Marianne Design en een ponsje van Floral Punch. Het paarse "kantje" met een mal van Nellie's. De banner is gestempeld met losse letters van StudioG.

Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Crafting for all seasons (handmade flowers)

Mannenkaart

Hoi, deze mannenkaart heb ik gemaakt met een setje clearstamps. Ik weet het merk niet meer, omdat er geen verpakking meer bij zat. Het donkere achtergrondpapier is uit een Vintage Paperblok en heb ik geknipt met een fotokartelschaar van Reuser.

Rechts bovenaan de kaart heb ik een soort van paperclip/hoek geschoven. Deze is gemaakt met een malletje van Avec.

De binnenkant heb ik afgemaakt met dezelfde stempels en een tekststempel.

Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Vintage Udfordring (Mannenkaart)
Simply Create Too (It's about time)
Pixie Dust Studio (For the boys)

maandag 7 mei 2012

Bloemenmeisje

Hoi, na een weekje rust heb ik weer eens een kaartje gemaakt. Op een gebroken witte linnenkaart heb ik donkerbruin papier gedaan. Hierop vintage bloemenpapier, een strook donkerbruin en oudrose rand. Daarna weer donkerbruin en rose uitgestanst met een mal van MD. Het bloemenmeisje heb ik met aquarel bewerkt.

De roosjes en rozenknopjes zijn gemaakt met een ponsje van Flower Punch.

Op het labeltje heb ik gestempeld met MD. De meeste randjes en de hartjes van de rozen zijn bewerkt met bruine Scribbles.

Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Ruby's Rainbow (Brown & pink)
Crafting for all Seasons (Handmade flowers)
Southern girls challenge (Get your girly on)
StampARTic (handmade flowers) 
Pixie dust studio  (Flowers)

dinsdag 1 mei 2012

Lente

Hoi, deze lentekaart heb ik gemaakt met stempels waarvan ik het merk niet weet, stond er niet op. Ik heb ze ingekleurd met mijn aquarelpotloden en er meteen een achtergrondje bijgemaakt. Daarna heb ik dit nog een paar keer gedaan en er een 3d-kaart van gemaakt.

In de hartjes van de bloemen heb ik glitter-Scribbles gedaan. Het achtergrondpapier heb ik met een bloemen-embossing folder bewerkt.

Zo zie je dat ik het kader ook in 3d heb, daardoor krijg je er diepte in. Het papier is in 3 verschillende kleuren oranje.

Groetjes
Aukje

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Kaarten uitdagingen (sketch en oranje)
Marianne design (lentekaart)
Pixie dust Studio (embossing)

LinkWithin